dijous, 14 d’agost del 2008

FLIX UN POBLE MASCLISTA??

Ahir a la nit entre cubates i balls, em van comentar que demà (o sigui avui dia 14 d’agost) vindria TV3 a gravar la Festa de l’Aigua, abans anomenada Globada a seques. A mi me va sembla molt bé i ja pensàvem en anar amb un banyador més guapet, perquè això de sortir per la TV3 no passa cada dia i impressiona...

Quan a les cinc de la tarda ma mare m’ha dit, que havien anunciat que farien la connexió amb Flix, he posat la tele. Quina gran sorpresa quan veig que estaven a la barca i ensenyaven el pal ensabonat. Amb quatre persones, i només dient coses sense sentit com; que les dones no podem participar al pal ensabonat. Perdoneu??? Sóc de Flix de tota la vida, muns pares i muns iaios també ho són, i mai havia sentit a dir que el pal ensabonat fos només una activitat per a homes!!! Quina tonteria més grossa!!! A més a més recordo haver vist algun any dones tirant-se pel pal.
Què ens passa a la gent de Flix?? Sempre ens queixem que TV3 no venen a veure les coses boniques del poble i que només sortim a les noticies quan passa alguna cosa amb el riu, amb la Nuclear, o amb la Fabrica, i un dia que venen a veure les Festes Majors, anem naltres i la caguem!!!!
A més a més no sé de qui ha estat la idea d’ensenyar el Pal ensabonat, però no hagués estat més lògic ensenyar-lo demà que el riu estarà ple de gent, i podran ensenyar també les puntones, les curses i tot l’ambientillo tant nostre?????
És com estrany que el dia que tothom està inflant globos d’aigua per a passar-ho bé a la Globada, n’hi hagin alguns que s’emportin a TV3 al riu a ensenyar una cosa que no s’està fent i a més a més a dir xorrades com la que he explicat abans.
Això si els Regidors de Festes i d’Esports allà a primera línia, que tothom sàpiga que són ells els que han aconseguit portar a TV3 a una festa del Riu inexistent.
MOLT BÉ SENYORS, UNA MÉS!!

6 comentaris:

ha dit...

Jo vaig flipar al vore a qui entrevistaven.
Este xiquet se fica a tot arreu.

xavi ha dit...

No puc opinar massa d'una cosa que no he vist, però si que conec una mica a la premsa i van sempre a la seva, segons com bufa el vent.

Anònim ha dit...

Perdona, però aquest mateix regidor de festes era el que personalment s'arromangava i posava i treia cadires, taules i altres elements a diversos actes.
Em ve al cap el ball a la Plaça Major on mentre uns "curraven", l'alcalde de Flix i seguici variat s'ho mirava sense moure ni un dit.
No siguéssim tan criatures.
Salut
Pep

Roser ha dit...

Perdona Pep, però és el Regidor de Festes el que s'ha d'arromangar com tu dius i posar cadires i taules i lo que faigo falta. A més a més a qué ve ara això???
Que passa que no s'havia arromangat mai i un dia que ho fa s'ha d'anunciar al quatre vens???????

Anònim ha dit...

Moltes vegades, les situacions s'haurien d'observar des d'uns ulls objectius i analitzades amb una engruna de lògica. . .
Es obvi que aquí cadascú raonarà a favor "dels de casa" però una cosa si és certa, “la política endollista” que practica aquest poble duu les gents que formen aquest cercle popular sovint a sentir-se lluny del que és el poble pròpiament dit.
És molt bonic sortir amb crítiques tant primàries quan ens sentim ofesos, però no ens enganyem, bona part dels sectors jeràrquics d’aquesta vila erren constantment sense mirar més enllà del bé propi desprestigiant, sovint, certs sectors que podrien enriquir un poc més aquest poble, que és fa dir humil. Malauradament a l’alfa i l’omega de la problemàtica socio-cultural encara li queda molta vida.

Anònim ha dit...

I la teva germana... Neus tambe s'arromangava? o sol prenia consumicions a cost de la comisio, fotent-li morro com la que mes?? no pretenc criticar ni insultar a ningu, pero abans de criticar diferents regidories, tens de mirar que feien els teus a les seves.

AH!! menys criticar, i mes agraïr lo que fan pel poble...

PD: per cert la nuclear es d'Ascó no de flix, cuan surt la nuclear a la tele no diuen central nuclear de flix, diuen Ascó, les imatges son del poble d'Ascó no del poble de flix.

Gracies.

Toni