dimarts, 8 de juliol del 2008

UN BLOG MOLT INTERESSANT


Avui he fet un descobriment, que realment m’agradaria compartir al blog (si poso blog, enlloc de bloc, però això serà en una altra entrada i quan tingui temps...). Avui he trobat un blog que intenta recollir i filtrar tota la informació que apareix a Internet sobre el Trastorn de l’Espectre Autista.
Ho he de reconèixer, mai li havia donat molta importància a aquest Trastorn, però ara, i per motius de feina, he hagut d’aprendre tot el que no em van explicar a la Universitat.
La veritat és que m’he trobat amb moltíssim informació, però d’aquella que no serveix per a res, i molts cops m’imagino a alguns pares primerencs (com diria en Gavaldà), desprès de que algun metge, sense gaires escrúpols, els hagi dit que el seu fill és autista, buscant per Internet i esgarrifant-se amb paraules tècniques incomprensibles i pensant que són els únics pares del món que tenen un fill amb aquestes característiques.
Aquest és un blog, fet per un alumne, que desprès d’haver fet el treball de recerca del batxillerat sobre el tema, va decidir donar una mica d’informació, neta i coherent, sobre un trastorn que afecta a molta més gent del que ens pensem, però de la qual ningú en sap l’origen, ni la cura.