dijous, 10 de gener de 2008

TRES COSETES!!

Ho sé, ho reconec i ho sento. Fa segles que no actualitzo el bloc, però tot té una explicació a aquesta vida. He estat molt liada amb les pràctiques, lo Nadal, la fira, les neules, los regalos que no he tingut i totes estes coses que té la vida...
Però tranquils que ja sóc aquí, encara estic súper liada però intentaré actualitzar una mica més sovint.

Primer de tot donar-vos una mala noticia; no, muns pares no me van comprar el cotxe, ja sé que tots estàveu mirant pel poble a veure si me veieu en cotxe nou, però no, no man comprat lo cotxe... (ara és quan tothom fa ooooooooohhhhhhhhhh!!!!)

Segon volia parlar d’una bona amiga que el dissabte complirà el seu somni de marxar d’aquest poble per anar a treballar fora, concretament a Gal·les, on s’hi estirà quatre mesos (que se diu ràpid...) i on estic segura estarà súper bé, aprendrà moltíssim i segur que al maig hi haurà ploreres perquè no voldrà tornar. Des d’aquí, Laia que té vagi molt bé!!!!


I el tercer és que avui he entrat per primer cop a la Nova i flamant Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida i en volia parlar una miqueta. Ja fa uns dies una blocaire flixanca reconeguda ja en va parlar.
Parlava de lo contents que hauríem d’estar perquè fugim de la Caparrella i en principi anem a un nou lloc més a prop de tot arreu. Si, si més a prop de tot arreu, però era necessari fer-ho tan aviat? Avui com ja he dit hi he anat i no sé com s’ho faran però no crec que fer classes mentre el lampista de torn està ficant la llum a la classe del costat no deu ser molt còmode.
Ara això si no cal que us preocupeu que de disseny és!!! I com que és de disseny no tindrem problemes, les classes no ressonaran, no hi haurà pols i es podran fer unes classes que donaran gust sense ni un trist ordinador!!!
Ho reconec tinc previst acabar la meva carrera el dia 31 de gener, i no tinc previst continuar estudiant i menys a la UDL, però considero que per la gent que és queda com Norma es mereixen una facultat com Déu mana però ja des d’un bon principi. Crec que s’han precipitat, tot i que fa ben bé 6 anys, o més que l’estan construint!!

5 comentaris:

Norma ha dit...

Ai, Roser! Què n'és de complicada la vida....
Estos dies m'hi he passejat més per la facultat i la veritat és que ja m'hi vaig acostumant. Però tens raó: la setmana que ve començem els exàmens i encara no hi ha ni els ordinadors, ni cadires a totes les taules,....però hi ha pintors, senyores de la neteja, electricistes, molt i molt i molt pols, la calefacció què no és pot regular i hi fot molta calda,etc.
És una mica trist veure aquest panorama...i a mi hi ha una cosa que no em quadra: em fet curts de classes, perquè no les podem fer totes allí, però...hi ha més metres quadrats dedicats als despatxos dels professors que no pas a les aules. És normal? Està bé que els professors tinguin una sala d'estar i nosaltres no tiguem cap espai on reunir-nos?

Que mos ho explico lo senyor Sisa quan vingo! jeje

Besitos des de Lleida

Laia ha dit...

Hola amor!!! Aquí la gal·lesa :P

Només un comentari ràpid, perquè segur que parlarem aviat.

Avui ha començat la meva aventura, i de moment tot va fantàsticament bé. I a més tinc Internet a casa!!! O sigui que tot perfecte.

Besitos gegants!!!

Norma ha dit...

Bueno Laia, espero que tot et vagi molt bé per Gal·les i ja ens mantindràs informats des del teu fotolog, e? (que no t'hi puc deixar comentaris però el visito sovint).
Ah!Roser, gràcies per pensar en mi...i comentar que gent com jo ens mereixem una facultat digna des del principi, jeje....

Anònim ha dit...

ostras x fi facultat nova!!! uanjo estava estudiant a lleida pels passadissos de la caparrella s'hi pasejaven camions, us ho juro!!!

*aBi* ha dit...

Guapa!!!!

Pues a veure si és veritat i te donen lo títul ia i te poses a currar!q segur que en tens un munt de ganes i més quan t'agrade algo!

Un bexito i molts ànims des de tarragona, també amb una facultat reuïnosa i sense aprendre massa coses interessants!

PD: Tinc moltes esperances posades en 3 assigantures de les 5 q faré. A veure si em sorprenen per fi!